Általános Szerződési Feltételek

Bevezetés

Ez az adatvédelmi tájékoztató magyarázza, hogy milyen módon gyűjtjük, használjuk és védelmezzük a betegek személyes adatait a Permanent Dental Care weboldalán és a kezelések során. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi információkat.Szerződő felek azonosítása:

Adatkezelő: SVK Dental Kft.

Fogászati rendelő neve: Permanent Dental Care

Cím: 8000 Székesfehérvár, Zsolnai u. 6. emelet 1.

Email: info@permanentdentalcare.hu
Adószám: 29039744-1-07

Weboldal: www.permanentdentalcare.hu

Telefonszám: +36304776601


A rendelő a következő személyes adatokat gyűjti és tárolja:

 • Név
 • Születési név
 • Anyja neve
 • Születési hely
 • Születési dátum
 • E-mail cím
 • Telefonszám
 • Facebook profil neve
 • TAJ szám
 • Kezelőorvos neve
 • Honnan jött a páciens (reklámok útján, ismerős ajánlással, stb)
 • Lakcím
 • Foglalkozás
 • Fogszín
 • Egészségügyi információk

Ezeket az adatokat azért gyűjtjük, hogy a fogászati ellátást megfelelő színvonalon nyújthassuk, és a jogszabályoknak megfelelően dokumentáljuk a kezeléseket, szükség esetén kapcsolatba léphessünk Önnel. Az adatokat kizárólag az Ön beleegyezésével vagy a jogszabályok által előírt esetekben kezeljük. Egyes adatokat marketing célra használunk fel (Honnan jött a páciens). 


Szerződés tárgya

A szerződés tárgya a Permanent Dental Care által nyújtott fogászati vagy kozmetológiai szolgáltatások igénybevétele. A fogászati rendelő által nyújtott szolgáltatásokat részletesen leírjuk az egyedi kezelési tervben, amelyet a beteg elfogad.


Fizetési feltételek

A kezelési díjat az adott fogászati szolgáltatás igénybevételekor kell kifizetni készpénzel vagy bankártyával. Banki átutalással nem lehet fizetni! A szolgáltató az elfogadott fizetési módokat és a tájékoztató jellegű árakat a rendelő a honlapján vagy a rendelőben közzéteszi. 


Lemondás és módosítás

A betegnek lehetősége van a kezelés ingyenes lemondására vagy módosítására, amennyiben azt legalább 24 órával a kezelés előtt jelzi a rendelőnek. A nem megfelelő időben vagy nem jelzett lemondásért a rendelő fenntartja a jogot készenléti díj felszámítására.  


Adatvédelem

A rendelő kötelezi magát az összes beteg adatainak bizalmas kezelésére és az adatvédelmi jogszabályok betartására. 

A beteg hozzájárul ahhoz, hogy az adott kezelés során keletkezett egészségügyi adatait, fényképeit a rendelő nyilvántartsa és a jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelje. A rendelő a fényképeket fél évig megőrzi. 

A rendelő megtesz minden szükséges technikai és szervezési intézkedést az adatok biztonságának megőrzésére. Az adatokhoz csak az arra jogosult személyek férhetnek hozzá, akik a szükséges titoktartási kötelezettséget vállalták. 

A rendelő a kezelések dokumentálása, reklám és oktatási célokra esetenként fényképeket vagy felvételeket is készíthet. Ezeket a képeket bizalmasan és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük.


Adattovábbítás

Az Ön személyes adatait harmadik felekkel (pl. fogtechnikus) csak abban az esetben osztjuk meg, ha az a kezeléshez szükséges, vagy ha jogszabály írja elő. Az adatokat soha nem adjuk át harmadik félnek kereskedelmi célokra.


Felelősség és jogviták

A rendelő mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatások magas minőségűek és a legjobb szakmai színvonalat képviseljék. Azonban a kezelés során lehetségesen felmerülő komplikációk kockázatát a beteg elfogadja, az esetleges komplikációkért se az orvos, se a rendelő nem vonható felelőségre.

Bármilyen jogvita esetén az érintettek először egyezségre törekednek. Ha nem sikerül megegyezni, a jogvita eldöntésére a hatályos jogszabályoknak megfelelően kerül sor.


Egyéb rendelkezések

a) A rendelő fenntartja a jogot az ÁSZF bármilyen időpontban történő módosítására. Az esetleges módosításokat a rendelő időben közzéteszi a honlapján vagy más megfelelő módon.

b) Az ÁSZF elfogadásával a beteg beleegyezik abba, hogy a rendelő leveleket, tájékoztatókat és egyéb értesítéseket küldhet számára a megadott elérhetőségi adatokon keresztül.