You are currently viewing 16. bejegyzés – Szájszag? Vérző íny? Fájdalom? Van megoldás!

16. bejegyzés – Szájszag? Vérző íny? Fájdalom? Van megoldás!

Kellemetlen szájszag kínoz? Fogmosásnál erősen vérzik az ínyed? A nehezen tisztítható részek miatt nem érzed hatékonynak az otthoni szájápolást? Nagy esélyel a megoldás a problémádra professzionális fogkőeltávoltás!

Székesfehérvári fogorvosi rendelőnkben rendszerint a dentálhigiénikusunk végzi ezeket a kezeléseket. A dentálhigiénikus egy továbbképzett fogászati asszisztens, aki a manuálisan legegyszerűbben elvégezhető kezeléseket végzi a rendszerint nagyon leterhelt fogorvosok helyett. Ilyen kezelés a fogkőeltávolítás, a fogfehérítés, a barázdazárás és egyéb apróságok. A betegeinknek természetesen lehetőségük van a fogorvosi fogkőeltávolításra is. 

Az alábbi beteg fogsorát ultrahangos depurátor és airflow készülék segítségével tisztítottuk, amit speciális polírozó pasztás polírozás követett. A kezelés szükség esetén érzéstelenítésben történik, így teljességgel fájdalommentes. Páciensünk, annak ellenére, hogy nagyon félt és elmondása szerint csak rossz tapasztalatai vannak a fogorvosokkal, elégedetten távozott és alig várja a további kezeléseket.

Vélemény, hozzászólás?