You are currently viewing 5. bejegyzés – Mikroszkópos gyökérkezelések Székesfehérváron

5. bejegyzés – Mikroszkópos gyökérkezelések Székesfehérváron

Tudtad, hogy a mikroszkópos nagyítású kezelések a modern fogászat alappillére? Napjainkban minden kezeléshez ajánlott magas nagyítást alkalmazni, különösen a fogak gyökérkezeléséhez.

A gyökércsatornák bemeneti nyílásai olyan kicsit, hogy szabad szemmel könnyen meg sem találja az orvos az összes csatornát, és egy hiányosan kezelt gyökércsatornarendszer a későbbiekben gyulladás, fogászati gócpont kialakulásához vezethet. A fogászati mikroszkópok és loupék erős fénnyel vannak felszerelve, hogy az orvos éles, nagyított és világos képet lásson a fogról.

Az esztétikai fogászatban is nagy jelentősége van, ugyanis csak a legpontosabb, tökéletesen illeszkedő munkák lesznek hosszú távon sikeresek. Egy elálló szélű korona például azt eredményezheti, hogy az alatta lévő csonk teljesen tönkremegy, egy pontatlan tömés pedig azt, hogy alászuvasodásnak indul és rosszabb esetben akár a fog elvesztését is kockáztatjuk.

Hogy neked is a legjobb ellátást tudjuk nyújtani székesfehérvári professzionális fogászatunkon, ezért orvosaink és dentálhigiénikusaink orvosi nagyítószemüvegekben dolgoznak! A fogkőeltávolítástól az implantátumok beültetésig mindent nagyításban végzünk!

Vélemény, hozzászólás?